Інформація
Пошук

Lego Ninjago 71705 Літаючий корабель Майстра Ву

Модель: 71705

Короткий опис


Штаб героїв - Lego Ninjago 71705 Літаючий корабель Майстра Ву. Огляд. Літо 2020 року приніс четверту версію оновленого набору Lego 71705 Літаючий корабель Майстра Ву. Пересувний штаб героїв, ключовий елемент у всесвіт... Читати далі...

Доступні варіанти


Знайшли дешевше?
4 069.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии

Штаб героїв - Lego Ninjago 71705 Літаючий корабель Майстра Ву. Огляд.

Літо 2020 року приніс четверту версію оновленого набору Lego 71705 Літаючий корабель Майстра Ву. Пересувний штаб героїв, ключовий елемент у всесвіті Ніндзяго. Давайте подивимося, чи може цей набір виправдати очікування фанатів, а також надати щось нове.

Новий Lego 71705 Літаючий корабель Майстра Ву в інтернет-магазині Альпака.

Коробка і вміст.

Кожні кілька років випускається нова версія цього судна. Виробництво почалося в 2012 році з 9446: Destiny's Bounty, гідного конструктора з невеликою кількістю частин - 680 шт. У 2015 році був оновлений до 1253 деталей, 70738: Final Flight Of Destiny's Bounty. Зовсім недавно ми бачили версію Lego Ninjago Movie 2017 року (70618), яка складалася з 2295 елементів. Версія Legacy - менше за кількістю деталей "всього" 1781, але наближена до більш класичного вигляду з формою, аналогічною оригінальному набору 2012 року.

Конструктор Лего 75705 з унікальними особливостями в Альпака.

Коробка дозволяє нам добре розглянути новий дизайн. На лицьовій стороні Літаючий корабель Майстра Ву з мінімальними додатковими зображеннями на передньому плані. Цей художній стиль сильно відрізняється від дизайну наборів Ніндзяго 13 сезону, які мають набагато більш кінематографічний вигляд.

На зворотному боці коробки Lego 71705 є схоже зображення (на цей раз на червоному, а не синьому тлі) і кілька знімків різних ігрових функцій. Усередині коробки знаходяться 14 пронумерованих пакетів + ​​один не нумерований з щоглою і парою великих елементів корпусу, пакет з вітрилами, а також інструкцією (315 стор.) з наклейками.

Купити набір Lego Ninjago 71705 з доставкою по Україні, Альпака.

Збірка.

Збірка досить проста: на корпус поміщаються перші десять основ або близько того, а потім доповнюються знімним тренувальним додзьо, щоглою і вітрилами. Корпус не є водонепроникним, але має деякі кумедні механізми Technic.

Краща ціна іграшки Лего Ніндзяго 71705 в Альпака, Київ.

Ця частина зубчастої передачі перетворює обертальний рух жовтих осей на боці Лего 71705 в штовхаючу силу по центру корпусу. В кінцевому підсумку це дозволяє повертати плавники на борту Летючого корабля Майстра Ву, щоб виявити приховані двигуни на носі.

Готова модель.

Готовий Лего Ніндзяго 71705 - дійсно симпатичний корабель. Він міцний, важкий і дуже іграбельний. Кожен ракурс відкриває нові текстури і деталі, що також робить його відмінним експонатом.

Замовити Літаючий корабель Майстра Ву 71705 з безкоштовною доставкою. Alpaka.

Міні-фігурки.

В 71705 Lego входять сім фігурок, дві з яких є унікальними варіаціями для цього конструктора. Цікаво, що ті ж сім персонажів представлені в останній версії Destiny's Bounty. Тут, всі герої з більш ранньої історії шоу.

Сім мініфігурок Ninjago 71705, магазин Alpaka.

Спочатку йде основна команда з чотирьох ніндзя: Джея, Зейна, Кая і Коула. У всіх чотирьох є золота зброя, принти на ногах, двосторонні торси і альтернативні виразу обличчя. Жоден з принтів не є новим, але, безумовно, приємно отримати повний набір символів. Наплічні обладунки з'являлися і раніше, але золотий колір є новим для 2020 року, він з'являвся лише один раз в 71702 Golden Mech.

Наступним йде Самурай X, який пізніше стає одним з основних ніндзя. Ця версія є унікальною для цього конструктора, так як у неї новий принт торса.

Майстер Ву з посохом, яскравим капелюхом і мудрим виразом обличчя.

Молодий Ллойд Гармадон - ще один унікальний персонаж. Головна зміна тут - його обличчя. Тепер у нього зелені очі, які відповідають його більш пізньої зовнішності. Новий колір з'являється в обох його виразах.

Висновок і рекомендація.

Шанувальники Ninjago, і любителі Lego в цілому будуть дуже задоволені цим набором. При середній ціні 150 доларів за 1781 деталей у нього хороша вартість за 1 елемент - всього 11,87 центи. Сім героїв (у тому числі два унікальних) і безліч корисних деталей для нестандартного будівництва також роблять його гідним.

Ігрова цінність Lego Ninjago Літаючий корабель Майстри Ву 71705 порадує кожного. Альпака.

Ігрові функції добре продумані і чудово працюють, цікава збірка часом трохи складна. Якщо у вашому бюджеті є місце для великого набору Lego Ninjago Літаючий корабель Майстра Ву 71705, варто розглянути його покупку.

Особливості Лего Ніндзяго 71705 Літаючий корабель Майстра Ву:

  • 7 фігурок для шанувальників ніндзя, щоб відтворити сцени з захоплюючого світу супергероїв;
  • чудовий набір для дітей, яким подобається будувати власні історії;
  • конструктор Lego Ninjago Legacy 71705, включає приголомшливий Літаючий корабель Майстра Ву і 7 міні-фігурок: Ву, Кай, Янг Ллойд Гармадон, Самурай X, Зейн, Джей і Коул;
  • пристрасним шанувальникам іграшок сподобається кидати якір корабля, обертати двигуни і переміщати вітрила;
  • стане відмінним подарунком на день народження для хлопчиків і дівчаток;
  • новинка 2020 року, дозволяє творчої молоді зануритися в унікальний світ фантазій;
  • розміри: висота 32 см, довжина 44 см, ширина 38 см;
  • кол-во деталей: 1781 шт;
  • для дітей від 9 років.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Новинка