Інформація
Пошук

Lego Star Wars 75252 Імперський зоряний руйнівник UCS

Модель: 75252
ТОП Продаж

Короткий опис


Гігантський Lego Star Wars 75252 Імперський зоряний руйнівник UCS. Огляд. Серія наборів Lego Star Wars наповнена чисельними транспортними засобами, але Імперський зоряний руйнівник користується величезною популярністю. ... Читати далі...

Доступні варіанти


Знайшли дешевше?
21 499.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии

Гігантський Lego Star Wars 75252 Імперський зоряний руйнівник UCS. Огляд.

Серія наборів Lego Star Wars наповнена чисельними транспортними засобами, але Імперський зоряний руйнівник користується величезною популярністю. В різний час було виготовлено декілька моделей цього фантастичного судна, проте 75252 Imperial Star Destroyer виглядає вражаюче.

Конструктор Lego 75252 Імперський зоряний руйнівник в інтернет-магазині Альпака.

Цей конструктор, передає велич корабля за допомогою масштабу, який складається з 4784 деталей і довжиною в 110 см! Очевидно, всіх турбує ціна Лего 75252 Зоряний винищувач Імперії, проте шанувальники саги підходять до цього набору з великими очікуваннями.

Набір Лего зоряний руйнівник 75252 доступний для замовлення в Альпака.

Коробка і вміст.

Лего Зоряний руйнівник 75252 упакований в величезну коробку, відповідну Тисячолітньому Соколу 75192. Щоб передати значний масштаб, судно зобразили на тлі мініатюрного Тантив IV над Татуїном.

Усередині знаходяться чотири білі коробки, в яких 52 пакета, пронумеровані від одного до дев'ятнадцяти. Інструкція по збірці складається з 444 сторінок. Коробки у вигляді ящиків створюють вражаючий дизайн Lego 75252, коли вони складені разом, як показано нижче. Упаковка, безсумнівно, виглядає складною і підходящої для цього преміального набору.

Упаковка Лего 75252 Імперський зоряний руйнівник складається з чотирьох коробок.

Міні-фігурки.

Конструктор доповнений двома персонажами. Імперський Офіцер, з кольоровим значком у вигляді таблички, яка означає звання лейтенанта. На голові блакитно-сіра кепка, в колір форми.

Ціна конструктора Лего Зоряні Війни 75252 Зоряний руйнівник в Альпака.

Член Імперського Екіпажу включає в себе чудові деталі, що значно відрізняється від попереднього дизайну. Тулуб і ноги прикрашені красивими аксесуарами, характерна гарнітура підкреслює функції персонажа.

Збірка.

Набори серії Ultimate Collector зазвичай включають в себе підставки, збірка яких переноситься в кінець будівельного процесу. Однак в даному випадку будівництво починається саме з неї. Чотири чорних елемента кріпляться до основи за допомогою пластин 1x2 з вертикальними валами, створюючи надійне з'єднання.

Великий набір Лего 75252 для поціновувачів саги Зоряні Війни. Альпака.

Весь транспортний засіб побудовано навколо міцного ядра з комплектуючих серії Lego Technic. Послідовність будівництва не відразу зрозуміла, однак значимість всіх елементів стає очевидною на останніх етапах складання. Яскраві кольори відразу кидаються в очі, хоча всі ці компоненти будуть приховані, коли Імперський руйнівник Лего 75252 буде завершено.

Замовити набір 75252 Імперський зоряний руйнівник з доставкою по Києву та Україні. Альпака.

Завершена модель.

З тих пір, як був випущений перший Imperial Star Destroyer 10030 пройшло сімнадцять років! Тепер, перед вами 75252 Імперський зоряний руйнівник з вражаючими поліпшеннями, враховуючи високі стандарти, встановлені його попередниками. Точні пропорції, чудові деталі і світло-блакитно-сіра кольорова гамма формують прекрасні естетичні особливості.

Масштаби Lego Star Wars 75252 здивують будь-якого! Інтернет-магазині Альпака.

Висновок.

Моделі Ultimate Collector Series створені для того, щоб вражати! Лего Зоряні Війни - Зоряний руйнівник 75252 виразно задовольняє подібні вимоги. Це судно виглядає, абсолютно ефектно включаючи в себе безліч цікавих деталей, які точно відповідають фільмів. Також вражають надзвичайні масштаби, перевершуючи величний Сокіл тисячоліття 75192 і Імперський зоряний руйнівник 10030, за всіма параметрами!

Замовити Lego 75252 Імперський зоряний руйнівник за вигідною ціною в Альпака.

Для того щоб купити Лего 75252 Зоряний руйнівник, додайте товар в корзину і пройдіть етапи оформлення замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами в найкоротші терміни для уточнення питань доставки в Києві або Україні.

Особливості Лего Зоряні Війни 75252 Імперський зоряний руйнівник:

  • дві фігурки: Імперський Офіцер і Член Імперського Екіпажу з бластернимі пістолетами;
  • оснащений поворотними гарматами, похилій радіолокаційної антеною, соплами 7-ми двигунів і складної деталізацією поверхні;
  • також включає в себе прикріплюється зореліт Tantive IV в порівняльному масштабі для додаткової автентичності;
  • підставка для Лего Зоряний руйнівник 75252 з інформаційної табличкою;
  • колекційний набір Ultimate Collector Series;
  • кол-во елементів: 4784 шт.;
  • розміри: висота 37 см. (44 см. на підставці), довжина 110 см., ширина 66 см.;
  • іграшка для хлопчиків і дівчаток: від 16 років.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Новинка