Інформація
Пошук

Lego Star Wars 75256 Шаттл Кайло Рена

Модель: 75256
ТОП Продаж

Короткий опис


Рестайлінговий Lego Star Wars 75256 Шаттл Кайло Рена. Огляд. Новий набір Lego 75256 Шаттл Кайло Рена, це чорний зореліт класу Upsilon, виглядає дуже ефектно. Як на екрані, так і у вигляді конструктора, відволікає уваг... Читати далі...

Доступні варіанти


Знайшли дешевше?
3 999.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии

Рестайлінговий Lego Star Wars 75256 Шаттл Кайло Рена. Огляд.

Новий набір Lego 75256 Шаттл Кайло Рена, це чорний зореліт класу Upsilon, виглядає дуже ефектно. Як на екрані, так і у вигляді конструктора, відволікає увагу від інших кораблів. Важливо згадати, що власник судна створює до нього додатковий інтерес.

Новинка - конструктор Лего 75256 Шаттл Кайло Рена в інтернет-магазині Альпака.

Міні-фігурки.

  1. Після вбивства Сноука, Верховний лідер Кайло Рен захопив командування Першого Ордена. Ця фігурка поєднує в собі елементи персонажу минулих версій, в тому числі привабливий торс і ноги, які прикрашені сріблястою строчкою.
  2. Кайло в супроводі таємничих лицарів Рена, і тут представлені два таких персонажи. Ці чоловічки виглядають відповідно загрозливими і досить різко відрізняються за зовнішнім виглядом. Один з них носить темний одяг і лякаючу маску, дуже схожий на Ситха-прислужника, в той час як інший здається більш грубим і нагадує Мисливця за головами. Його перловий темно-сірий шолом виглядає абсолютно унікально.
  3. Генерал Прайд в скромному образі, одягнений в елегантну перлинно-темно-сіру форму, відповідну офіцерам Першого Ордена. Складки тканини навколо шиї, відповідають єдиному доступному зображенню цього лиходія.
  4. Солдати були представлені майже в кожному фільмі, а Солдат ситх грає важливу роль в фільмі "Зоряні війни: Скайуокер. Сходження". Яскраво-червона броня і безліч деталей, надруковані на кожному елементі.
  5. Штурмовик Першого Ордена постійно супроводжує Ситха. Дизайн шолома був оновлений для VIII епізоду і поміщений в наш набір Лего 75256 Шаттл Кайло Рена. Фігурка виглядає чудово, вам сподобається обробка тулуба, з точними фактурними деталями які переходять на ноги.

Персонажі з Lego 75256 Шаттл Кайло Рена, доступні в магазині Альпака.

Завершена модель.

Командні шаттли класу "Іпсилон" з'явилися в останніх епізодах. Ці величні кораблі мають чорну броню, яка тут добре відтворена. Розумні пропорції і поліпшена пасажирська секція в порівнянні з Kylo Ren's Command Shuttle 2015 року. Сучасний дизайн виглядає більш витонченим.

Ціна конструктора Шаттл Кайло Рена 75256 в Alpaka, Україна.

Висновок.

Star Wars 75256 Шаттл Кайло Рена являє собою величезне поліпшення в порівнянні зі своїм попередником, і ця модель виглядає більш ефектно, особливо з розгорнутими крилами. Пасажирський модуль включає в себе прекрасні деталі з прозорим вітровим склом, яке виділяється на тлі чорної броні. Чудовий конструктор, безумовно, буде гідним доповненням до будь-якої колекції.

Замовити Lego Star Wars 75256 з безкоштовною доставкою - Альпака.

Для того, щоб замовити Lego 75256 натисніть кнопку - купити і пройдіть етап оформлення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для уточнення деталей доставки в Києві і всій Україні.

Характеристики Лего Зоряні Війни 75256 Шаттл Кайло Рена:

  • 6 міні-фігурок: Верховний лідер Кайло Рен, Генерал Прайд, Лицарі Рена, Солдат ситх, Штурмовик Першого Ордена;
  • оснащений можливістю обертання правого двигуна для складання крил при посадці, можливістю вкорочувати крила шляхом складання верхній частині, двома пружними гарматами, опусканням пандуса і кабіною з 3 персонажами;
  • зброя: світловий меч Кайло, бластерний пістолет генерала Прайда, бластерна гвинтівка солдата ситхів, бластер штурмовика першого порядку, сокиру і булава лицарів;
  • набір Лего Шаттл Кайло Рена 75256 включає новий дизайн шолома лицарів Рена;
  • розміри: висота 35 см., довжина 21 см., ширина 50 см;
  • кол-во деталей: 1005 шт .;
  • для хлопчиків і дівчаток: від 10 років.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Новинка